Eens in de zoveel tijd…


Betrap ik mezelf erop…practice what you preach Nance!
Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan….. Dank je Herman. Jij snapt het. Alleen nu nog de toevoeging ‘even stilstaan’. Dat wil nog niet altijd lukken. En vanuit de grond van mijn hart zeg ik tegen mijn coachees of intervisanten: tijd = prioriteit. Geen tijd bestaat niet. Een dag heeft gewoon 24 uur. Niet meer maar ook zeker niet minder. Het is het ‘kiezen’ waar het mis gaat. Alles willen doen. Die hoge I’s hebben die valkuil. Alles is leuk, alles is gezellig, en alles kan best wel even tussendoor….’Rust is het geheim van de strijders’ orakel ik dan gewoon verder…en gelukkig…heel gelukkig verschijnt er dat uurtje Yoga op dinsdagavond aan de horizon. In een gezin met twee kleine kinderen, een man met een drukke baan en ikzelf als zeer tevreden zelfstandig ondernemer is dit voor mij een heilig uurtje. Want als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf weer helder….Met dankbaarheid knik ik naar cliché uitspraken; het heeft ze immers veel tijd en moeite gekost om cliché te worden. En wie weet ontwikkelen ze zichzelf door naar wijsheid.

Deel dit bericht:Geplaatst op maart 22nd, door admints in Artikelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *