Er was eens


…een klant (..gelukkig..) met een directeur met een groot sociaal hart. Zo eentje waar je geen (..herstel..bijna geen..) ‘nee’ tegen kan zeggen als hij vraagt of je met hen mee wil doen aan NLdoet. En vandaag was het dan zover. Verfkleding aan (‘ga jij tegenwoordig zo naar je werk’) op pad met 5 leuke dames om een speeltuin op te knappen.

In de aanloop kan ik het mezelf best moeilijk maken. Zuiverheid in mijn intenties. Waarom doe ik dit? Om mijn opdrachtgever te pleasen? Om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij? Om de band met de medewerkers te onderhouden? Om mijn kinderen het voorbeeld te geven? Al wegend of de ene intentie beter is dan de andere kom ik via de afweging wat zwaarder weegt ‘het gedrag of de intentie’ tot de conclusie dat het in dit geval niets uitmaakt: Wendy, Marieke, Mieke, Yvon, Antoinet, we hebben goed werk verricht, nogmaals dank voor het plezier en de gezelligheid!

IMG_4183

Deel dit bericht:Geplaatst op maart 20th, door Nancy Kerstens in Artikelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *