Referenties

Referenties

Inknop – artikel Area

‘Al een aantal jaren werk ik met Nancy samen. Zij begeleidt intervisie bij Tiwos, MT-sessies en coacht individuele medewerkers. Nancy doet dat met veel inlevingsvermogen, mensenkennis en professionaliteit. Zij weet situaties goed in te schatten en maakt wat moeilijk is bespreekbaar, en altijd op een constructieve manier. Ik ervaar haar als een open en eerlijke vrouw die mensen en teams verder brengt. Door haar positieve energie veroorzaakt ze altijd beweging. Ik kan haar dus van harte aanbevelen!’
Monique Marinus, Tiwos

‘Halverwege 2011 is onze organisatie in contact gekomen met het bureau Knop. Wij waren druk met de voorbereidingen van een fusie. Bij de totstandkoming van het nieuwe formatieplan hebben we Nancy Kerstens gevraagd om voor een aantal functies assessments af te nemen (Trimetrix van MDI).  Deze assessments, maar met name de adviserende rol van Nancy in dit proces, heeft ons enorm geholpen in het nemen van de beslissingen.  

Kort na dit proces heb ik uitgebreid kennis gemaakt met Nancy. Er was direct een klik.  Haar persoonlijke, vriendelijke, doch zakelijke en kordate aanpak spreek mij persoonlijk erg aan en daarbij is Area hier zeer mee geholpen. Ze doet niet aan ‘zoete broodjes bakken’, maar geeft de feedback altijd met veel respect. Daarnaast weet zij zaken naar boven te krijgen zonder dat men zich aangevallen voelt. Dit helpt in het zichtbaarder maken van de blinde vlekken.

Wat mij met name ook aanspreekt is haar klantgerichtheid en haar passie voor het vak. Je merkt aan alles dat zij oprecht geïnteresseerd is in de organisatie en de opdrachten niet puur ziet als een inkomstenbron. Ze is betrokken en legt als externe partij verbinding met onze organisatie. Zij sluit goed aan bij de kernwaarden van Area: Hartelijk, Uitdagend en Verbindend.

Area biedt voor alle medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten, deze worden begeleid door Nancy. Ook zetten wij haar in bij ontwikkeltrajecten met medewerkers. Haar persoonlijkheid, expertise en de instrumenten die ze gebruikt, zoals de assessments van MDI, passen goed bij Area en leveren goede resultaten.

Als HRM adviseur is het goed om zo’n professional in het netwerk te hebben. Zeker in een organisatie die zó in ontwikkeling is als de onze, kunnen we haar kennis & kunde goed gebruiken!’

Stephanie Fontein, Area