unieke exemplaren


Een lang weekend opgesloten met vreemden en bezig zijn met je diepste roerselen. O ja…ik vergeet bijna te vermelden: vrijwillig. Thuis maken ze plezier. Klinkt nog steeds niet aantrekkelijk he?

Toch zou ik het zo weer doen. Het was een mooi en gezellig weekend. Een weekend vol ontmoetingen met bijzonder mooie mensen. Veel gelachen, veel geleerd.

Dagelijks ben ik bezig met mensen, werkzaam in diverse branches. Maar het maakt niet uit, want waar ze ook werken, ze zijn allen uniek. En al die ‘unieke exemplaren’ (ja ja..jij bent er ook zo een) werken samen. Al klinkt het eenvoudig, toch vraagt dit nogal wat, weten de meesten.

Om goede interventies te plegen om (o.a.) een goede samenwerking te faciliteren, heb je maar een instrument: dat ben jezelf. Mijn kennis, ervaring, vaardigheden, talenten en intuïtie. Mijn ‘zijn’ maakt of ik de vinger op de juiste plek kan leggen op het juiste moment. Niet meer dan nodig, maar ook niet minder. De essentie kunnen pakken. Dat instrument moet je blijven stemmen. En dat is wat ik deed afgelopen weekend. En er volgen er meer.

Deel dit bericht:Geplaatst op november 25th, door Nancy Kerstens in Artikelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *